Vannevar Shrubbery hack.

Walking down the Infinite yesterday, I noticed that, across from my old office, the alcove which is all that remains of the original entrance to the Vannevar Bush Room had been replaced with a door and a tiny “room” dubbed the “Vannevar Shrubbery Room” and labelled 10-105.5. It’s a pretty neat little hack, despite the rather overt Monty Python-referencing going on. You can check out my photos or the ones at the Hack Gallery, which are admittedly much nicer.
I have to say, though, it’s nice to see something so cool so early in the term.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s